marți, 31 mai 2011

Momente ...

Sunt momente cand ma uit in oglinda si`mi place ceea ce vad ... dar sunt si momente cand imi vine sa o sparg.
La fel cum sunt momente cand as vrea sa te urasc cu tot sufletul meu, sa te scot din inima mea intr`o secunda, sa las totul la o parte si sa o iau de la inceput ... dar mai sunt momente la fel ca cel de astazi cand mi`e dor de tine , cand imi lipseste fiecare particica a corpului tau .. cand te vreau din ce in ce mai mult.

Am zis ca nu mai vorbesc cu tine, ca nu iti mai raspund la telefon, pana astazi cand am vb`it cu tine .. pana ti`am auzit vocea.
Mi`e greu sa ma gandesc la fatul ca poate noaptea esti cu altcineva, ca e cineva langa tine care`ti incalzeste patul, corpul ... care te saruta si sta langa tine. Mi`e greu si scarba in acelasi timp, scarba de toate femeile care o sa treaca prin patul tau, toate femeile carora o sa le`o tragi cu gandul la mine, asa cum mie mi`e scarba de toti barbatii cu care am fost si`o sa fiu dorindu`mi sa fi tu.
Ma contrazic singura ... ieri speram inca la noi, desi stiu ca e prea tarziu ... astazi ... ah ... astazi nici macar nu mai sper, flacara sperantei s`a stins un pic cate`un pic ... pana a ajuns sa nu mai arda deloc.
As vrea sa am puterea sa nu iti mai raspund, sa am puterea sa zic ,, GATA'' si intr`adevar sa fie asa, as vrea atunci cand ma culc cu altcineva sa nu imi mai doresc sa fi tu in locul lui ... tu cel care m`ai cunoscut cu adevarat, ai iubit fiecare particica din mine, ai mangaiat fiecare parte a corpului meu, ai sarutat`o ... dar nu pot. In fiecare ,, el '' , te vad pe tine, pentru ca te iubesc pe tine si nu pe ei, vreau sa fiu cu tine si nu cu ei ...

Mi`e dor ...

13 comentarii:

Anonim spunea...

nu sparge oglinda ca ai 10 ani de ginion cica..eu am spart vre-o 10 ..deci ..traiesc numai in ghinion+)))nu fii fraiera ;) mereu fruntea sus si razi ..fi o tipa "dura" dar in sensu bun ;)

Anonim spunea...

nu sparge oglinda ca ai 10 ani de ginion cica..eu am spart vre-o 10 ..deci ..traiesc numai in ghinion+)))nu fii fraiera ;) mereu fruntea sus si razi ..fi o tipa "dura" dar in sensu bun ;)

Anonim spunea...

cred ca e beat blogspotu de a comentat de 2 ori..desi eu stiu ca am cmentat o singura data:|

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii, am fruntea sus ... ,,dura'' nu stiu daca mai sunt :)

Anonim spunea...

aa aici esti online dar pe mess nu esti aahahaa=))in fine ..nu exista nu pot ;) exista doar NU VREAU ...daca ai vointa..muti si muntii din loc dar daca ai creier ii lasi acolo ca nu te deranjeza cu nimic..poate doar drumu pana la mine :-" ca te uraaasc:-":))

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii, mda ... ai si tu dreptatea ta ..

Anonim spunea...

tine minte...sunt un mucos de 17 ani ...dar nu uita ca un mucos iti da tie sfaturi ...tu fiind mai mare cu ceva ani ceva nu e bine la mijloc..........

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii ... da,probabil nu imi mai pasa ce se`ntampla in jurul meu ... d`aia imi dai tu sfaturi. Blondule :)):*

Anonim spunea...

te urasc=)

Seninle olmak istiyorum. spunea...

E greu, foarte greu.. dar pana la urma te obisnuiesti cu aceasta durere care-ti macina dinauntru pe zi ce trece, te obisnuiesti cu gandul ca prin patul lui trec alte femei, la fel cum incepi sa te obisnuiesti si cu zilele in care nu-l vezi, nu-l simti, nu-l auzi .. si pana la urma trebuie sa ai rabdare, cum se zice: "timpul le rezolva pe toate".Degeaba iti minti mintea, sufletul nu-l poti amagii.Gandeste-te ca cine trece cu bine prin astfel de momente e o persoana de admirat,tare.Fruntea sus,scumpa .. pana la urma orice sut in fund e un pas inainte!

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum, ce nu ne omoara ce face mai puternici, da, ai dreptate .. dar inca mi`e greu sa ma obisnuiesc fara el.

Rosaline spunea...

o sa treaca...timpul este cel mai bun medicament. Doar ca, uneori, trebuie sa contribui si tu, sa ajuti acest medicament sa-si faca efectul. Uneori, trebuie sa-i dai drumul...

AndreeEA spunea...

@Rosaline, da, ai dreptate :)