joi, 12 mai 2011

Plec...

Nu mai pot sa stau aici, prea multe amintiri, prea multe momente frumoase. Nimeni niciodata nu m`a facut sa vreau sa iau decizia asta vreodata, pentru ca niciodata nimic nu m`a durut atat de tare cum ma doare faptul ca nu`l mai a langa mine. Simt ca ma sufoc , ca n`am aer ... nu mai pot asa. Totul imi aminteste de el, orasul, camera mea, toata casa . M`am saturat de 3 zile sa beau continuu, sa pun capu` pe perna si sa plang pana nu mai stiu de mine. M`am saturat sa ma gandesc la el, sa simt cum in fiecare zii se rupe sufletul in mine mai mult si mai mult.

Ma sufoc, totul e atat de greu .. parca as avea o greutate care`mi apasa sufletul, parca o gaura mare s`ar fi deschis in pieptul meu si ma doare din ce in ce mai tare.
Dar durerea e singurul lucru care imi arata ca el a existat in viata mea si pot sa spun si acum si peste 1 an si peste 10, ca fost cea mai frumoasa perioada din viata mea si asa o sa ramana. L`am iubit si`l iubesc din tot sufletul chiar daca s`a terminat, el o sa ramana mereu in inima mea.

Asa ca dragii mei, inca 1 luna o sa mai raman alaturi de voi, dupa o sa plec. Nu mai pot sa raman aici, nu mai sa risc sa merg in oras si poate sa ma intalnesc cu el. Nu pot, e peste puterile mele, nu sunt atat de puternica. Am fost odata ... s`a terminat cu asta.

Mi`e dor ...

8 comentarii:

Unknown spunea...

:W Cum adica doar o luna?Apoi unde o sa pleci,ce o sa faci?
Nici nu vreau sa ma gadesc prin ceea ce treci,pentru ca stiu cum este.
Iti transmit doar cele bune si sa treaca timpul mai repede ca sa nu mai doara asa de tare. >:D<

Anonim spunea...

Trezirea e lunga, dintr-o asemenea "betie". E bine si intr-alt oras daca ai unde sa pleci. Si chiar daca nu vei pleca, tu ai puterea sa reinnoiesti in sinea ta, adica exact acolo unde e nevoie, orasul, pas cu pas. Ai luat hotararea de a te elibera de acel "el" fals, care de fapt profita de tine. Mai doare putin si trece si tu vei fi cu atat mai puternica!

VIKTOR spunea...

foarte trist,
fii puternica, noapte buna!

VIKTOR spunea...

Imi pare rau @andreea de cele
auzite aici, sper ca pana la
urma sa iti fie mai bine.
PS ~ Unde vrei sa pleci? Poate
vi prin Sulina, spre mare.
Poate facem un pescuit pe
Dunare.(am glumit)~ O zi buna!

Suflet de curva spunea...

* Draga mea, daca nu as trece si eu printr-o situatie similara, as zice ca exagerezi... ca suferi prea mult, ca duci durerea la extreme... Nu degeaba se zice ca suferinta din dragoste e de zeci de ori mai mare ca dragostea insasi. O sa fie greu sa uiti, stiu. Dar.... asta ne face umani. Suferinta...

AndreeEA spunea...

@Dannyels, plec din tara :) nu pot sa ajung pe la Sulina, dar stii vorba aia niciodata sa nu zici niciodata.

@Suflet, da si asta ne face sa simtim ca ei au existat in viata noastra.

Rebecca spunea...

Si eu am ales sa plec.. In febuarie am lasat Romaia in urma , cu gandul ca il voi lasa si pe el .. Durerea va fi in sufletul meu si la capatul pamantului , legata de amintirea lui de care nu ma pot dezintoxica , oricat ma mint .. Sper sa-ti gasesti echilibrul si linistea ..

AndreeEA spunea...

@Rebecca, s`a ridicat parul pe mine cand ti`am citit comentariul. Integi bine situatia prin care trec ...