luni, 30 mai 2011

Prea tarziu pentru noi .


Cu fiecare zii care trece ne indepartam tot mai mult. Eu am pus punct, tu n`ai luptat, au trecut doua saptamani de cand s`a terminat totul, am sperat la noi ... inca mai sper, poate candva va mai fi ceva.
Cu fiecare zi care trece , dorul imi mistuie tot mai tare inima ... e ca un foc care arde continuu in mine, ca o gheara care ma strange de inima in fiecare zii mai mult si mai mult si`o face sa sangereze secunda de secunda, minut de minut.

Vor trece femei prin patul tau care`ti vor incalzii trupul, nu si inima, stiu asta, asa cum tu stii ca si eu te voi cauta pe tine in fiecare barbat, in fiecare atingere, privire ... ma cunosti la fel de bine cum te cunosc eu pe tine.
Stii bine ca nicio femeie nu te va accepta asa cum esti tu, cu trecutul care`l ai, cu prezentul care`l ai ... nicio femeie nu te va iubii cu adevarat cu inima, toate femeile care`ti vor trece prin pat, vor trece pentru simplul fapt ca ai bani, stii sa le minti, stii sa le vrajesti ... dar tot singur vei fi.
Iti vei aduce aminte de mine mereu, poate nu cu dragoste peste o vreme , dar iti vei aduce aminte de mine , pentru ca nimeni nu te`a iubit ca mine, nimeni n`a fost langa tine cand toata lumea iti intorsese spatele.

O sa sper la noi mereu, o sa sper tot timpul ca va mai fi o sansa pentru noi. Nu maine, nu peste o luna, nici peste doua ... candva. Pana atunci dragul meu, ma voi hranii cu amintiri, voi cauta in fiecare barbat care`mi va trece prin pat, privirea si atingerea ta ...

Mi`e dor ...

8 comentarii:

BLUE FOX spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
BLUE FOX spunea...

Te criticasem un pic dar consider ca ai dreptate multa @AndreeEA!
Ozi frumoasa!

AndreeEA spunea...

@Blue Fox si criticile is binevenite ... o zii la fel de frumoasa si tie.

G.W. spunea...

saptaman frumoasa sa ai P.s uneori e mai bine ca "noi" sa se transforme in ""doar eu""

Anonim spunea...

am observat ca imi plac titlurile tale :))si postarile mai putin :D

Rebecca spunea...

De ce e atat de greu sa uitam , Andreea ?... De ce nu putem pasi mai departe si de ce trebuie sa doara atat de tare .. :-< mi-e dor ..

AndreeEA spunea...

@G.W., la fel si tie. Sper sa fie buna si`a mea ... cat despre ,, doar eu`ul '' ala, probabil va venii la un moment dat.
@Copilul diminetii, ce amuzant esti :))
@Rebecca , nu stiu, as vrea sa am un raspuns, dar nu am.
Si mie mi`e dor ...

Kovacs Alex spunea...

Daca nu altadata...