marți, 7 iunie 2011

Singura ...

Desi sunt inconjurata de persoane dragi ( nu multe, pentru ca strica ) , dar acele cateva care sunt langa mine ... desi tot timpul mi`au fost aproape, mai ales in ultimul timp, ma simt singura.
Ma simt coplesita , ma simt ca si cum nimeni nu m`ar intelege ... ca si cum as fi singura care vorbeste romaneste, iar restul nu inteleg limba asta.
Sunt nopti, cum ar fi de exemplu asta, cand as vrea sa fiu in cu totul alt loc , cand as vrea sa nu stau intre aceeasi 4 pereti care probabil daca ar putea vorbii ar scrie o carte . Sunt momente in care as vrea sa fiu in alt pat ... nu in cel care am petrecut atatea momente cu el , atatea partide de amor, care nu as fi vrut sa se mai termine ...

Degeaba m`am culcat cu altcineva ... m`am simtit bine, recunosc, ca orgasmul face bine, trece durerea de cap :)) , degeaba in fiecare dimineata cand ma trezesc imi doresc sa fie totul doar un vis si tu sa fii langa mine in pat ... degeaba te caut in alti barbati, pentru ca niciunul dragul meu nu o sa fie ca tine.
Ma`ntreb ce faci in momentul asta ... ma`ntreb daca si tu te simti la fel ca mine, daca si tu iti doresti sa pleci, sa nu iti mai amintesti nimic ... sau poate acum e cineva langa tine, care`ti incalzeste patul ...

Mi`e dor ...

14 comentarii:

Rosaline spunea...

esti constienta de faptul ca iti faci rau singura? Doare, dar doare si mai rau cand aduci amintirile si ranile vechi la suprafata. Incearca sa uiti...este singura salvare. Pana atunci, te pup si iti urez multa fericire!

C.L.M. spunea...

Dupa cine si de ce suferi tu atat? aaa ? Asa a fost sa fie nu te mai gandi la el :) Treci peste, e greu, insa vad povesti asemanatoare cu a ta la multe fete, si iti zic si tie ce le zic si lor, zambeste si gandeste-te la tine mai mult, pt ca daca n-o faci tu, nu o face nimeni. :) Am fost si eu in aceeasi situatie, ti-o spun din proprie experienta, nu din povesti! :)

Te pup,
Mona

P.S.: Ai un mod de a scrie tare frumos! :)
Don't worry, be happy!

Anonim spunea...

esti singura pe dreacu....e cineva pe mess care iti vrea binele ;)Crede'ma nu ii dau numele ca nu vreau sa il fac public.....stii tu mai bine

Anonim spunea...

a app am uitat sa mentionez never nu o sa fii singura ;)eu ti-o asigur chestia asta..poate altii nu dar eu DA

AndreeEA spunea...

@Rosaline, amintirile sunt tot ce mi`au mai ramas ... Te pup si eu !

@C.L.M.,ma gandesc la mine, zambesc ... ma bucur ca ai trecut peste.

@Copilul diminetii, nu vorbii lucruri de care nu esti 100% sigur :) niciodata sa nu zici niciodata. Dupa cum am zis si`n postare, stiu ca sunt inconjurata de persoane dragi .. dar tot singura ma simt :)

Anonim spunea...

serios hmm ?iti dau un raspuns si mai bun atat timp cat vor putea sa te ajute cu ce ai nevoie si iti vor binele ;)vor fii mereu langa tine !

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii, adevarat ce zici ... intr`un fel, in altul poate se satura si ei la un moment dat :)

Anonim spunea...

sa zicem ...ca nu se satura ca pe unu dintre ei il cunosc prea bine.....

dornespus spunea...

...Buna,andreea...desi ..si printre gandurile tale ratacesc de multe ori...inca nu am lasat nici un com...sper ca nu te superi...de vb..am vb virtual..pe un alt blog..tare drag noua,si nu doar noua:)...cat despre romanele mele siropoase...nu sunt scrise de mine...mi le cumpar eu..si sunt ale mele:)...un dornespus...sau doar o iulie..te imbratisez...si tu imi esti draga...cat despre singuratate..sunt momente cand face bine...

AndreeEA spunea...

@copilul diminetii, atunci nu te contrazic.

@dornespus,, uhm , imi pare tare bine ca ai venit p`aici, sper sa revii de cate ori vrei. Cat despre romane siropoase, imi plac si mie , mai ales cele ale Sandrei Brown :)
Te imbratisez cu drag >:D<

Anonim spunea...

si eu vreau o imbratisare..si un kiss:))si vreau sa iti faci casco la masina-=))

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii :* >:D< si gata , ajunge !

dornespus spunea...

...multumesc!...pt raspunsuri..pt add...si pt"draga"...zilnic eram ..si la tine...dar de azi imi voi face prezenta simtita...acum fug...este deja azi...demult:)...noapte linistita...ce a mai ramas din ea...
...noapte buna!...

AndreeEA spunea...

@dornespus, ma bucur tare mult. O noapte cat mai linistita si frumoasa.