luni, 26 septembrie 2011

Oamenii

Nu de putine ori ti s-a intamplat sa treci pe langa un chip palid, cu ochi tristi si visatori si buzele arse de dor. Si chipul acela te-a privit tacut si a trecut mai departe. Si tu l-ai uitat. Ai prea multe ganduri ale tale ca sa... hai sa nu spunem "sa-ti pese" ci sa tii minte.
Te gandesti cata durere se ascunde in spatele unui chip mut? Poate ca ochii aceia si-au plans toate lacrimile dintr-o viata de om si acum stau goi, ca niste izvoare secate, asteptand putin ajutor din partea ploii. Poate ca ochii aceia ascund multe amintiri frumoase de care nu au curaj sa se desparta. Ei nu cred ca ar mai putea avea parte de altele mai frumoase.
Si buzele, buzele de ce tac? Pentru ca au obosit sa se roage pentru un strop de fericire, pentru ca au obosit sa-si spuna tristetea, pentru ca au obosit sa spuna cuvinte de iubire unor urechi surde. Poate au obosit si sa sarute buze cu gustul dulce-amarui al minciunilor.
De ce crezi ca a ales tacerea? Pentru ca prefera zgomotul placut al amintirilor.

Mi`e dor ...

9 comentarii:

Unknown spunea...

mi-a placut... adevarat!

AndreeEA spunea...

@B.N , intr`adevar foarte adevarat .

Urma unui om drag.. spunea...

cred ca in tot ce ai scris ma regasesc e frumos cand vad scris de cineva cuvinte frumoase dar traindule sunt atat de dureroase

Unknown spunea...

:) asa ca shhhh... e timpul amintirilor! :)

AndreeEA spunea...

@Urma unui om drag , sunt foarte dureroase, dar asta`i viata, nu avem ce sa facem ..

@Alyn, corect !

Albu Ionut spunea...

O astfel de postare ma lasa fara cuvinte..Dar imi place chiar daca este trista.:)

Diana Zoe. spunea...

Da, deseori îl uităm pentru că na, la cât de egoist e omul, de ce ar ține minte un chip, un chip la întâmplare. Și totuși, cine sunt eu să judec pe alții când eu, la rândul meu, uit?

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Postare asta a fost pe masura!Chiar m-a impresionat.

AndreeEA spunea...

@Albu Ionut, uneori ce este trist, e frumos ..

@Lamaitza, ai dreptate tu :)

@Danyela, multumesc !